Initiatiefnemers

Eric Krabbe

In het dagelijks leven ben ik ondernemer in de flexbranche en denk ik met bedrijven en instellingen mee over de optimale inrichting van hun flexschil. Daarnaast heb ik een bedrijf dat zich bezig houdt met het organiseren van sportactiviteiten. Dit varieert van trainingskampen voor BVO's tot sportactiviteiten voor de jeugd. Ook proberen wij sport en bedrijfsleven(netwerken) samen te brengen.

Om als ondernemer succesvol te zijn ben je druk met veel zaken en netwerken is een van die belangrijke activiteiten.  Ik denk dat veel ondernemers ondervinden dat iedere week veel te weinig uren heeft. Vaak moet je dan keuzes maken en een van de zaken die er bij mij dan vaak bij inschiet is het sporten, en dat terwijl ik me het energiekste voel als ik conditioneel fit ben. Daarnaast is het voor mij een uitlaatklep om mijn hoofd eens lekker leeg te maken. 

Ik liep dan ook al een tijd rond met het idee om netwerken en sporten te combineren. Toen ik Maarten tegen het lijf liep op een netwerkavond, was het idee voor de Twentse Waaier dan ook snel geboren.

 

Maarten Nijland

BikeChallenge biedt compleet verzorgde wieler- en mountainbikeclinics op elk gewenst niveau. In het mooie Twentse landschap, of elders in Nederland, verzorg ik deze clinics voor bedrijven, verenigingen, sportclubs etc. Op deze manier bezorg ik werknemers/klanten een sportieve en onvergetelijke dag waar aandacht is voor techniek, uithouding, lef en natuurlijk ook voor veel plezier.

Deze activiteiten zorgen voor een prettige en gezonde manier van teambuilding en is voor velen een eyeopener op het gebied van sportief bezig zijn.

Dit is vaak de opzet naar totale begeleiding vanuit het BikeChallenge team naar leefstijl- en sportadvies voor werknemers en werkgevers met altijd de Win-Win situatie.

Daarnaast verzorgen we onder BikeChallenge samen met mijn team van ervaren (ex) topsporters ook compleet begeleide fietsreizen zoals bijv. de Amsterdam - Parijs Challenge.

Mijn persoonlijke insteek gecombineerd met het enthousiasme van mijn teamleden heeft er voor gezorgd dat BikeChallenge een vliegende start heeft gemaakt. Sinds 2013 heeft BikeChallenge ook twee sterke ondersteunende partners in de naam van: Cannondale Europe en Vredestein tyres.