Op de Fiets naar de Kuip

Het is natuurlijk geen Parijs-Roubaix, maar van Zwolle naar Rotterdam is best een eind fietsen. Een afstand van ruim 170 kilometer. En als je dan als voetballiefhebber ook van fietsen houdt, kan het gebeuren dat in de aanloop naar de bekerfinale van PEC Zwolle tegen Ajax hele mooie initiatieven ontstaan. Zo heeft een groep van 15 renners, om in wielertermen te spreken, een eigen bus gevormd.

Zondag 20 april even na negenen fietsers van de Twentse Waaier en potentiele leden van de Zwolse Waaier vertrokken voor hun etappe op weg naar een prachtige finale. Naast familieleden en vrienden waren ook Arjan Jansen en Gea Luttels aanwezig om de mannen namens PEC Zwolle United uit te zwaaien. En ze wat lekkers mee te geven voor onderweg. Met deze extra brandstof en de wind in de rug moet het geen probleem zijn om ruim op tijd in Rotterdam te arriveren.

Naast de sportieve uitdaging fietsen de mannen voor een tweetal goede doelen; voor PEC Zwolle United en voor Bike4-Life. De stichting die in juni met 'Ride to Brasil' geld in gaat zamelen voor onderzoek tegen kanker