Twentse Vrouwen Waaier

 

Ben jij een sportieve zakenvrouw en wil je graag op een actieve manier je zakelijke netwerk uitbreiden?

Dan is de Twentse Vrouwen Waaier echt iets voor jou.

 

De Twentse Vrouwen Waaier wordt een nieuw actief netwerk voor sportieve vrouwelijke onderneemsters. Samen met elkaar mountainbiken en aansluitend lekker ontbijten is een nieuwe manier van netwerken.

Aangezien het mountainbiken onder vrouwen steeds populairder wordt, is de Twentse Vrouwen Waaier een mooie kans om je werkplek even naar de natuur te verplaatsen.

Op donderdag 1 oktober om 9.00 uur starten we vanaf Sportcentrum Bossink te Rossum met de try out van de Twentse Vrouwen Waaier.

 

Deze Vrouwen Waaier is een vervolg op de reeds sinds 2 jaar bestaande en erg succesvolle Twentse en Zwolse Waaier voor ondernemers. De initiatiefnemers van de Waaiers zijn BikeChallenge, het bedrijf van ex beroepsrenner Maarten Nijland en E2 Sportrelations van Eric Krabbe.

 

De Vrouwen Waaier zal onder leiding staan van Simone Hakenberg.
Zij is zelf onderneemster sinds 2002. Naast haar werk als etaleur en stylist is triatlon en dan vooral de lange afstand (Ironman) een leefstijl voor haar geworden. Nu het trainen wat moeilijker te combineren is met werk en privé, is ze vooral actief op de mountainbike en zijn de offroad triatlons en MTB marathons haar uitdagingen. Daarnaast is ze mountainbike-instructrice bij het eerder vermelde BikeChallenge.

Graag zal zij jou op de fiets het mooie Twente laten zien en je tevens technische vaardigheden bijbrengen. Door haar topsportervaring kan ze je daarnaast van alles vertellen over voeding en leefstijl.

Is dit wat voor jou? Samen met een andere onderneemsters mountainbiken, genieten, netwerken en er een vitale start van de werkdag van maken?


Meld je dan geheel vrijblijvend aan voor deze GRATIS try out via: info@twentsewaaier.nl 


Tot dan! Simone, Eric en Maarten

 

Programma:
9.00 uur ontvangst met koffie/thee en kennismaking 
9.30 uur vertrek op  de MTB
11.00 uur terugkomst en mogelijkheid tot douchen.
Aansluitend een broodje en drankje en uitleg over de opzet
van de Waaier


P.s. Delen graag


Er zijn voor de dames zonder MTB een aantal leenmountainbikes beschikbaar voor deze tryout